The Connected Enterprise: Making the Industrial IoT Happen – Right Here, Right Now

Näin hyödynnät IoT-teknologioita liiketoimintaprosessien digitalisointiin 


 

Connected Enterprise White PaperEsineiden internet, teollinen internet ja Internet of Things (IoT) ovat löytäneet tiensä digitalisaatiosta ja uusista teknologioista käytäviin keskusteluihin. Siitä on tullut uusi trendisana ja sen ympärillä pyörii paljon "hypeä". Eikä turhaan. Verkkoon kytkettyjen laitteiden määrä kasvaa räjähdysmäisesti. Arviolta 50 miljardia laitetta on kytketty verkkoon vuoteen 2020 mennessä.

IoT-teknologiat eivät ole kuitenkaan pelkkää "teknohömppää". Niiden avulla voidaan vähentää kustannuksia, parantaa tehokkuutta ja löytää uusia tulolähteitä ja toimintamalleja. Tästä syystä IoT-teknologioiden käyttöönotto ja hyödyntäminen eivät saa jäädä ainoastaan it:n vastuulle, vaan liiketoiminnan kehittäjien ja liiketoimintapäättäjien tulisi olla mukana jo suunnitteluvaiheessa. 

Siirtymä esineiden internetin ja teollisen internetin maailmaan ei kuitenkaan ole yksinkertaista, sillä käyttöönoton vaikutukset ja mahdollisuudet eivät ole aina selkeitä tai yksiselitteisiä. Olemme koonneet lyhyen oppaan, jossa tarkastelemme teollista internetiä ja IoT-teknologioita liiketoiminnan näkökulmasta.

Oheisessa oppaassa käsittelemme muiden muassa:

  • IoT-teknologioiden mahdollisuuksia ja haasteita
  • Vinkkejä IoT-transformaation eteenpäin viemiseen.

 

Täytä lomake niin saat oppaan tuota pikaa sähköpostiisi

 
Fujitsu

All Rights Reserved, Copyright © FUJITSU 2001 - 2016